Bouwe vloer & raamdecor is dé exclusieve dealer van Wood & Washi voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in raamdecoratie van Wood & Washi voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met o.a. Turnalux, Banner, Flow, Panelen, Rolgordijnen. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe raamdecoratie. Raamdecoratie die u niet op elke hoek van de straat tegenkomt in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

flowwovenoneborder03

Flow

Met het onlangs ontwikkelde decoratiesysteem Flow bewandelt Wood & Washi nieuwe wegen op het gebied van raamdecoratie. De door de ontwerpers van Wood & Washi ontwikkelde productinnovatie maakt het toepassen van verschillende soorten doeken mogelijk. Doeken die het licht filteren en inkijk voorkomen, die bovendien onafhankelijk van elkaar verticaal kunnen worden opgetrokken of neergelaten.

flow-shades-detail

Materiaal

De flow wordt gemaakt van geweven Japans papier en Gelamineerd Japans papier, deze kunnen gecombineerd worden in één systeem. De vlakken met het transparant geweven papier filteren het zicht en de vlakken met gelamineerd papier filteren het licht. Zo ontstaat een waaier aan functionele en decoratieve mogelijkheden.

WOOD + WSHI Product Shooting Turna Lux

Turnalux

Het Turnalux-systeem, functionele Raamdecoratie door zijn veelzijdige toepasbaarheid. Turnalux Raambekleding geeft sfeer en bied privacy door het gebruik van houten latten in een unieke gepatenteerde techniek. De houten latten zijn verkrijgbaar in 40 en 78mm . De latten van het Turnalux systeem zijn onafhankelijk van elkaar instelbaar in 3 standen. Hierdoor is de hoeveelheid licht in een ruimte, het zicht naar buiten en uw privacy met 1 handbeweging te regelen.

turnalux-1-1000x500

Nieuwe innovatieve producten van Wood & Washi. Exclusief verkrijgbaar bij Bouwe vloer & raamdecor. We staan we klaar om je te helpen bij de juiste keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op