Vouwgordijnen

/Vouwgordijnen
Vouwgordijnen2017-06-13T20:28:53+00:00

Bouwe vloer & raamdecor is dé Vouwgordijnen specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Vouwgordijnen voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met merken stoffen van o.a. Copa, ADO, Interplan, Kobe, Holland Haag, Acker, Fuggerhaus, Artelux. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Overgordijnen in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

slider-vouwgordijnen-6-1999760956

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen van ons worden met zorg op maat gemaakt. Met de vouwgordijnen zijn vele sferen te creëren en door de grote verscheidenheid in kleur en dessin passen ze in ieder type interieur; van klassiek tot modern. Vouwgordijnen zorgen voor een optimale lichtbeheersing, de vele transparantie niveaus van de stoffen collectie vouwgordijnen zorgen altijd voor een optimale lichtbeheersing, elk gewenst doorkijk-niveau is bereikbaar.

vouwgordijn-eetkamer2

Vouwgordijnen bediening

Vouwgordijnen zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Door de horizontale baleinen vouwt het gordijn op tot een pakket. Het doek wordt bevestigd met velcro op een aluminium draagprofiel. De stof dekt het profiel volledig af. Het op- en neerlaten gebeurt met een kettingbediening op de zijkant, smartcord® of elektrisch bediend.

0000359_bece-vouwgordijnen

Verschillende soorten vouwgordijnen

Er zijn talloze uitvoeringen vouwgordijnen leverbaar: met baleinen aan de voor- of achterzijde, totaalsegment/erkermodel, met volant, wel of niet gevoerd, of een top down model.

vouwgordijn-eetkamer

Waarvoor moet je nu kiezen? Of zijn de verschillende soorten niet bij je bekend. Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Adres

Oudestraat 6
5469 GG Keldonk

T. 0413-213402
M. info@bouwevloerenraamdecor.nl

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Showroom

Openingstijden:
Do. 13.00 - 17.00 uur
Vr. 13.00 - 17.00 uur
Za. 9.00 - 16.00 uur

Alle andere dagen én avonden zijn wij op afspraak geopend.