Bouwe vloer & raamdecor is dé buitenvloerkleden/karpetten specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende specialist in vloerkleden/karpetten voor buiten in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van deze merken vloerkleden, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuw buitenvloerkleed/karpet in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of om een afspraak te maken.

buitenkleden

Waarom een buitenvloerkleed?

Gekleurd kunstgras, buitentapijt en buiten karpetten met een eigentijdse look en feel.
Weerbestendig en mooi. Gekleurd kunstgras en buitentapijt hebben toegevoegde waarde op uw balkon, uw boot, dakterras, serre, onder overkapping, galerij, etc. Het buitentapijt kunt u het best vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig. Het kan tegen alle weersomstandigheden! Dat geldt ook voor een gekleurde kunstgrasmat.

buitencarpet

Afbakening

Allereerst kan dit ervoor zorgen dat functies in de ruimte afgebakend worden. Bijvoorbeeld een tuin set, barbecue, etc. zijn allemaal afzonderlijke onderdelen. Wanneer u er in de goede vorm, afmeting en kleur een vloerkleed onder plaatst, kunt u ervoor zorgen dat al deze onderdelen bij elkaar gaan horen. Er ontstaat dan een eenheid, één geheel en een soort afbakening van de zitgroep.

kleurenbuitenkleden

 Kleuren

Buiten karpetten zijn er in heel veel kleuren, van zwart tot wit, tot felle kleuren te veel om op te noemen. Er is altijd wel een kleur die bij je past!

Freek%20buitentapijt,%20outdoor%20carpet%20freek%20(4)

Een mooi buitenvloerkleed is een must op je terras of balkon. Het geeft sfeer, warmte, zorgt voor een betere verbinding tussen je meubels. Kortom het vormt meer gezelligheid…

Meer informatie? Neem contact met ons op