Bouwe vloer & raamdecor is dé Vitrage specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Vitrages voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met o.a. merken ADO, Interplan, Kobe, Holland Haag, Acker, Fuggerhaus, Artelux. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Overgordijnen in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

light

Vitrage

Een stijlvolle en elegante uitstraling, dat is wat je creëert met transparante gordijnen. Bovendien zijn ze functioneel. Ze filteren namelijk het felle daglicht en dempen het geluid. Op zoek naar een beetje privacy? Ook hiervoor zijn transparante gordijnen een oplossing.

Vitrage_002

Transparantie

Er zijn namelijk verschillende niveaus van transparantie. Zo heb je gordijnen waar je overdag niet doorheen kunt kijken en waar je ‘s avonds enkel schaduwen ziet. Er zijn ook gordijnen waar je zowel ‘s middags als ‘s avonds doorheen kunt kijken. Bedenk dus zelf hoeveel privacy je wilt. Ben jij erg gesteld op je privacy? Dan is het wellicht een idee om voor inbetweens te kiezen.

ADO-3048

Transparant combineren met overgordijnen

Met vitrages breng je sfeer in je interieur. Ze worden veel gebruikt voor in de woonkamer of slaapkamer. Door de transparante stof en de dunne kwaliteit wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Dit geeft een rustgevende en elegante uitstraling. Vitrage kan ook goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit werd vroeger al gedaan, maar dat betekent niet dat het ouderwets is. Het zorgt juist voor de gewenste ambiance en een warme uitstraling.

vitrage_bouwe

Vind je het lastig om de juiste vitrage en gordijnen te kiezen? Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij Bouwe vloer & raamdecor vind je de beste woonadviseurs in de regio .

Gordijnen kunnen op diverse manieren geconfectioneerd worden, bijvoorbeeld met een enkele plooi of een dubbele, een wave plooi, een loodband of een zoom en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom.

Meer informatie? Neem contact met ons op