Bouwe vloer & raamdecor is dé Velux specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist van Velux producten voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Velux, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een Velux product in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

02_Rolgordijn_V22_Woonkamer_735x350px

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen bieden u verduistering op elk gewenst moment van de dag. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers waar lichtregeling erg belangrijk is. Verduisterende rolgordijnen zijn de oplossing voor een goede nachtrust of een prettig middagdutje. Om uw kamer zo goed mogelijk te verduisteren zijn de rolgordijnen perfect passend gemaakt op VELUX dakramen.

VELUX verduisterende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren & dessins. U kunt kiezen uit handbediende of elektrisch bediende verduisterende rolgordijnen (op netstroom of zonne-energie) waarmee u uw dakraam en rolgordijn met dezelfde afstandsbediening kunt bedienen.

velux_insectenhor

Insectenwering

Frisse lucht, zonder insecten! Met VELUX insectenhorren kunt u uw dakraam open houden en van een aangename nachtrust genieten. De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. VELUX insectenhorren passen op alle VELUX dakramen.

De insectenhorren worden op de interieurafwerking gemonteerd en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle VELUX raamdecoratie- en zonweringsproducten. Ze zijn eenvoudig te monteren en eenvoudig te bedienen.

velux_plissegordijn

Verduisterende Plissé

VELUX verduisterende plisségordijnen combineren de elegante uitstraling van onze plissé gordijnen met de isolerende kracht van een aluminium coating. Deze speciale laag houdt de warmte tijdens de winter binnen en verbetert het binnen comfort en de kamertemperatuur. Een eenvoudige manier om uw huis meer energie-efficiënt te maken.

Verduisterende plisségordijnen zijn verkrijgbaar in negen verschillende kleuren, zodat u altijd een passende kleur voor uw interieur vindt. Het materiaal van de dubbele plissé zorgt voor een verduisterend effect. De aansluiting van het gordijn in de zijgeleiding kan echter nog stroken met licht doorlaten.

velux

Waarvoor moet je nu kiezen? Of zijn de verschillende soorten niet bij je bekend. Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio. Monteren is een perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor, en natuurlijk is zelfmontage ook mogelijk.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op