Bouwe vloer & raamdecor is dé trapbekleding specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende specialist in trapbekledingen voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. tapijt en pvc bekleding. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van de vloeren die geschikt zijn voor op trappen, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe trapbekleding in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of om een afspraak te maken.

traploper..

Wat voor trapbekleding kies je?

Met trapbekleding kan je elke trap in een nieuw kleedje stoppen en afwerken naar je persoonlijke smaak. Afhankelijk van het gekozen materiaal kan een trapbekleding bijdragen tot een zachtere ondergrond, strakkere afwerking of een onderhoudsvriendelijk geheel.

treden_opentrap

Tapijt de beste en makkelijkste trapbekleding

Tapijt is altijd zeer populair als trapbekleding. Dit materiaal voelt lekker aan je (blote) voeten en dempt ook het geluid van voetstappen. Niet alle tapijtsoorten zijn geschikt om te dienen als trapbekleding. De dichtheid van de polen moet voldoende hoog zijn en ook de structuur van het tapijt moet voldoende stevig zijn. Met tapijt zijn er heel veel mogelijkheden, volledig bekleden, bekleden van treden en stootborden, of alleen de treden, een traploper…dit zijn diverse mogelijkheden voor een volledig gesloten trap. Voor een opentrap zijn er minder mogelijkheden, trapmaantjes in de vorm van de traptreden. (dus niet van die lelijke ronde) of de treden volledig bekleden.

pvc trap

PVC als trapbekleding

PVC trapbekleding PVC trapbekleding komt niet zo heel erg veel voor, maar kennen wel een opmars. De voordelen van PVC is de slijtvastheid, veiligheid en het gemak om deze schoon te maken. Er is keuze uit verschillende kleuren, ook met een voelbare natuurlijke structuur. De stootborden kunnen los verkregen worden en je kan ze ook zelf schilderen in de kleur die je wenst. Trapneus wordt afgewerkt met een aluminium strip.

traploper_maken

Het perfect bekleden van een trap is vakmanschap. Het moet zeer nauwkeurig gebeuren anders komt de bekleding los of blijven er lelijke naden zichtbaar. Iedere trap is anders en vaak verschillen de traptreden ook qua maatvoering van elkaar. Een vakman is door zijn ervaring in staat om te anticiperen op mogelijke problemen en kan goed inspelen bij afwijkende situaties. Een deskundig gestoffeerde trap is een lust voor het oog en je hebt er jarenlang plezier van . Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Meer informatie? Neem contact met ons op