Bouwe vloer & raamdecor is dé Tapijt specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende specialist in tapijt vloeren voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. Tapijten van de erkende merken Desso, Parade, Bonaparte, Interfloor, Ambiant, Cotap, Edel, Belakos. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merk tapijten, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuw tapijt in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of om een afspraak te maken.

tapijt-vloeren

De vloer met de meeste voordelen

Tapijt is zacht. Zacht heeft positieve kenmerken zoals comfortabel, stil, veerkrachtig, veilig, mooi, kleurrijk, knus en warm. Kenmerken die passen in ieder huis. Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt doordat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en daardoor goed te combineren met andere onderdelen van het interieur, zoals gordijnen, lamellen, meubels en wanden. De vele creatieve mogelijkheden van tapijt maken het tot een modern en eigentijds product.

 

City%20life%20Iris%2009

Tapijt is geluiddempend

In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden, zoals praten, de tv, de radio, het getik van hakken, al gauw onaangenaam. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen. Niet voor niets staan klachten over burengerucht in de top drie van geluidshinder.Als u bewust kiest voor textiele materialen, zoals gordijnen, gestoffeerde meubels én tapijt als vloerbedekking, kunt u het geluidsniveau aanzienlijk verminderen. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie

veilig

Tapijt is veilig

Tapijt is stroef. Dit betekent dat het risico van uitglijden een stuk kleiner is dan op een gladde vloer. Mocht u toch vallen, dan is de kans op verwondingen kleiner, omdat tapijt zacht en verend is. Senioren die met een stok lopen, looprek of rollator als hulpmiddel gebruiken, zijn het meest gebaat bij kortpolig tapijt. Dat schuift gemakkelijk, waardoor je niet blijft ‘haken’ en het is toch stroef genoeg. Peuters kruipen graag op comfortabel, warm tapijt. Maar ook als kinderen net leren lopen en nog regelmatig vallen is tapijt ideaal. Een gladde trap wordt veiliger door het met tapijt te bekleden. Tapijt biedt dus veiligheid voor jong en oud in verschillende situaties!

parade_tapijt_bouwe

Met de aankoop van tapijt haalt u een vloerbedekking in huis waar u jarenlang plezier aan zal beleven. Voorwaarde is wel dat het tapijt goed wordt gelegd. Kamerbreed-tapijt leggen is geen eenvoudig karwei. Er komt heel wat bij kijken, zoals het exact passend maken aan de plinten en in moeilijke hoekjes (bijvoorbeeld bij verwarmingsbuizen), het naadloos aansluiten, het rekening houden met lichtval en snijverlies, het opspannen of lijmen van tapijt. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Tapijt is met een goed ondertapijt nagenoeg over alle vloeren te leggen. Kleine oneffenheden zoals voegen van tegelvloeren vormen dan geen belemmering.

Meer informatie? Neem contact met ons op