Bouwe vloer & raamdecor is dé eetkamertafel specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de leverancier van diverse soorten tafels voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met o.a. Eiken houten tafels, Teakhouten tafels. Bouwe vloer & raamdecor werkt samen met een topleverancier op het gebied van tafels en stoelen. Dus bent u op zoek naar een prachtige tafel… bij Bouwe vloer & raamdecor kunnen wij uw wensen mogelijk maken met de mooiste tafels in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

263-dino

Tafels

Op zoek naar een eetkamertafel? Bij Bouwe vloer & raamdecor slaagt u gegarandeerd. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie eetkamertafels in diverse woonstijlen – van klassiek tot landelijk en modern – en in diverse materialen, afmetingen en kleuren. Laat u verrassen door onze bijzondere collectie en bestel uw eettafel direct online.

260-bruut

Centrale plek in huis

De eettafel wordt gezien als de centrale plek in huis waar iedereen bij elkaar komt. Gezellig samen de dag bespreken en tegelijkertijd genieten van het diner! Daarom is het van belang dat u functioneel en comfortabel kan (na)tafelen aan de eettafel. En niet alleen (na)tafelen, maar ook een boek/tijdschrift lezen, gezellig borrelen of zelfs werken! Eetkamertafels zijn er in veel verschillende soorten en maten, wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste tafel uit te kiezen.

267-koeno

Rekening houden met…

Er moet rekening gehouden worden met een aantal belangrijke aspecten. Hoe groot is de ruimte? Moet er plek zijn voor 2, 4, 6 of zelfs 8 personen aan tafel? En welke stijl past bij uw inrichting? Kiest u voor eetkamerstoelen met armleuningen? Dan moet u rekening houden dat deze onder de tafel kunnen, en waarbij u genoeg ruimte overhoudt tussen de stoelen. Tot slot is het van belang dat u voldoende ruimte rondom de eettafel overhoudt, zodat u de stoelen gemakkelijk naar achter kan schuiven.

268-koeno

Waarvoor moet je nu kiezen? Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio. Gegarandeerd de snelste service, en super snelle levering!

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom of bekijk hier de tafels. Of bel of mail voor meer informatie.

Meer informatie? Neem contact met ons op