Bouwe vloer & raamdecor is dé Shutter specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Shutters voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met merken van o.a. Copa en Hansa. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe raamdecoratie in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

SF_ECO_eco-shutters-2

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding. Copahome shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten. Naast volhouten shutters bieden wij vanaf nu ook Ecowood shutters aan.  Ecowood shutters worden vervaardigd uit MDF met lindehout in de kern. Het lindehout(basswood) wordt gebruikt in de delen waar kracht en stabiliteit belangrijk zijn, terwijl MDF wordt toegepast in minder essentiële delen.

SF_ECO_eco-shutters-26

Maatwerk aan de laagste prijs!

Basix houten shutters zijn kwalitatieve volhouten maatwerkshutters. Copahome Basix houten shutters zijn de goedkoopste volhouten shutters op de markt! Copahome Basix houten shutters hebben een standaard afwerking  : 63mm lamel, classic zijstijlen en montageprofielen, tilt rod bediening, keuze uit 2 veel voorkomende wit tinten.

SF_SHU_01_1283932488

Duurzame afwerking

De shutters worden zorgvuldig  vlak geschuurd voordat ze geschilderd worden. Het schilderen gebeurt in een 2 lagensysteem met duurzame meubellakverf. De combinatie van technologie en ambachtelijk vakmanschap brengt de meest duurzame en kwalitatieve houten shutters, Copahome Shutters. Copahome shutters zijn vervaardigd uit hoogwaardig Basswood (Amerikaanse linde). Deze lichte, maar uiterst stevige houtsoort  heeft een mooie houtstructuur en laat zich uitstekend verwerken tot shutters. Met een drievoudige pen-gatverbinding verzekert van uiterst sterke luiken.

SF_SHU_schutter_woonkamer_1_1462288441

Waarvoor moet je nu kiezen? Of zijn de verschillende soorten niet bij je bekend. Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op