Bouwe vloer & raamdecor is dé Schoonloopsystemen specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende specialist in schoonloopmatten, Logomatten, deurmatten voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. Schoonloopsystemen van Forbo, Cleanwalk, Ambiant, Beautifloor, etc. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken schoonloopsystemen, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een goede schoonloopmat in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of om een afspraak te maken.

1180x664_Coral_Brush_5709_FlotexS290019_roomshot_B

Waarom een schoonloopsysteem?

Elke dag wordt er onnoemelijk veel vuil en vocht door schoenen verplaatst van de ene naar de andere locatie. Schoenen nemen vuil en vocht mee uw gebouw in en maken de vloer vies en glibberig. Hierdoor ziet uw interieur er niet langer representatief uit. Daarnaast kan uw vloer hierdoor beschadigd raken. Bovendien kan dit ook veiligheidsrisico’s opleveren. Elke entree van een gebouw heeft dus bescherming nodig. Schoonloopsystemen leveren superieure prestaties, zelfs onder zware omstandigheden. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder; het vuil wordt buiten de deur gehouden. Door de subtiele, maar ook uitgesproken dessins en eigentijdse kleuren past de schoonloopmat in ieder interieur.

357x268_Coral_Classic_4758_Detail_Front

Verlaag schoonmaakkosten

De hoeveelheid vuil en vocht die mensen onder hun schoenen het gebouw in meenemen is niet alleen slecht nieuws voor uw vloer, maar ook voor uw portemonnee. Dit betekent namelijk vaak hoge schoonmaak- en herstelkosten. Cleaning Research International kwam tot de conclusie dat 86% van de levensduurkosten van een vloer bestaan uit onderhoudskosten. Daarbij wordt onderhoud voor 90% veroorzaakt door binnengelopen vuil en vocht. Een goed ontworpen schoonloopzone is zeer effectief en eigenlijk onmisbaar als we het over besparing van onderhoudskosten hebben. Doordat Coral er voor zorgt dat tot 94% van het binnengelopen vuil en vocht de achterliggende vloer niet bereikt, kan Coral op vloeronderhoudskosten besparen en bovendien de levensduur van uw vloer verlengen.

logomat_bedrijf

Ontwerpmogelijkheden

Coral levert superieure prestaties, zelfs onder extreem zware omstandigheden. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder: Coral houdt het vuil buiten. De entreematten van Coral zijn uiterst functioneel en vormen dankzij de talloze ontwerpmogelijkheden altijd een integraal onderdeel van uw gebouw.

Eerste indruk van uw bedrijf moet goed zijn, met een entreemat met het logo van uw bedrijf zorgt u ervoor dat het binnen mooi schoon blijft en de entree er mooi uitziet!

1180x664_Coral_Welcome_3205_Detail_Front_jpg

Met de aankoop van een schoonloopsysteem beschermt u uw vloer, uw bezoekers, en uw interieur in huis en waar u jarenlang plezier aan zal beleven. Vind u het moeilijk een juiste keuze te maken? Of in welke afmeting de schoonloopmat moet zijn? Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio.

We hebben schoonloopmatten voor binnen en buiten en voor particulieren en bedrijven. Kom voor de mogelijkheden langs in showroom of neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie? Neem contact met ons op