Bouwe vloer & raamdecor is dé Rolgordijnen specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Rolgordijnen en Duorolgordijnen voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met merken van o.a. Copa, Hansa, BeCe, Lifestyle. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Rolgordijnen in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

SF_ROL_2010_22

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht.Het materiaal bestaat uit textiel dat bewerkt is met een speciale coating. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn.

SF_DUO_13509_versie_1

Duorolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door het Duo rolgordijn op en neer te laten, en de banen over elkaar te schuiven, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam.

SF_DUO_beeld_3

Maatwerk Rolgordijnen

Met een rolgordijn/duorolgordijn op maat kies je voor topkwaliteit en de perfecte maat. Hierdoor ziet je raam er verzorgd en goed bekleed uit. Onze collectie rolgordijnen/duorolgordijnen op maat is verkrijgbaar in veel verschillende stofsoorten, en heel veel kleuren. Zo vind je altijd een stof en kleur die bij jouw interieur past. Waar je ook naar op zoek bent, onze collectie rolgordijnen/duorolgordijnen op maat heeft voor iedereen wat wils!

SF_ROL_16

Waarvoor moet je nu kiezen? Of zijn de verschillende soorten niet bij je bekend. Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op