Bouwe vloer & raamdecor is dé specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel in systemen om gordijnen aan op te hangen.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in gordijnrails, of gordijnroede voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met o.a. merken Interstil, XXL roede, Buche, Vion. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe gordijnen ophangsystemen in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

Startseite-wellenvorhang_w1_04

Gordijnen ophangen

Aan het kopen van de gordijnen zelf wordt veel aandacht besteed. Een mooie stof, de juiste kleur en een hip patroontje. De gordijnrails worden vaak ondergewaardeerd en op het laatste moment snel gehaald. Terwijl deze juist erg sfeerbepalend zijn. Als eerste kijk je naar het ophangsysteem van je gordijnen. Daarbij zoek je de geschikte gordijnrails. Heb je een set gordijnen met haken, dan kies je voor gordijnrails. Bij een gordijn met ingeslagen ringen hoort een roede.

Exclusieve-gordijnroede-chroom

XXL roede

XXL biedt een schitterende manier om uw gordijnen op te hangen. De gordijnroedes van XXL geven stijl en allure maatwerk voor een goede prijs per meter. In ons assortiment hebben wij de gordijnroede en -rail in diverse kleuren, diameters en steunen beschikbaar. Iedere kwaliteitsgordijnroede is leverbaar met diverse bochten of ophangsystemen.

interstil

Interstil

Inrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners op een unieke manier. Daarbij vormen de vensters de brug tussen uw thuis en uw omgeving. Met het vormgeven van uw vensters benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving. De verschillende interstil-ophangsystemen maken een Perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

 

 

Slider_GDA_03

Waarvoor moet je nu kiezen? Kies je voor een rail of een roede? Een ronde of een vierkante rail? Of een speciale rail? Of zijn de verschillende soorten niet bij je bekend. Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op