Bouwe vloer & raamdecor is dé PVC-vloeren specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in PVC vloeren voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. Designflooring, Therdex, Ambiant, M-Flor. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van deze merken PVC vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe pvc vloer in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

De voordelen van een PVC-vloer

Designflooring_Rubens_KP95_Rose_Washed_Oak2

Sterk en krasvast

Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. En nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen.

pvc-vloer-perfect-wood

Doet natuurlijk aan

Door gepatenteerde druktechnieken hebben al onze PVC-vloeren een natuurlijk reliëf en worden terugkerende patronen voorkomen. Daarbij voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan.

tegel_pvcvloer2

Slijtvaste toplaag

Op een PVC-vloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Een PVC-vloer wordt direct op de vlakke ondervloer gelijmd of verwerkt, waardoor weerkaatsing van het geluid terug de kamer in wordt voorkomen.

egaliseren

Een PVC-vloer vraagt om een spiegelgladde ondervloer. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer en raamdecor

Omdat een PVC-vloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Want anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. En herstellen kost veel meer tijd en geld dan het leggen zelf.