Bouwe vloer & raamdecor is dé Plissé/Duette specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Plisségordijnen voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met o.a. merken Copa, Hansa, Bece, Lifestyle. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Plissé/Duette in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

duette-slaapkamer

Plissé/Duette

Plissé en Duette zijn geschikt voor standaard ramen, maar bieden ook dé oplossing voor bijzondere ramen. Hierbij moet u denken aan schuine, ronde of driehoekige ramen. Ook voor serres is deze raamdecoratie bijzonder geschikt. Het is ook mogelijk om twee stofkwaliteiten in één product te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie creëren door middel van transparante en verduisterende stoffen. Dit is ideaal voor kinderkamers en slaapkamers. U kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten stof die verkrijgbaar zijn in verschillende transparanties tot verduisterend. Het kleurenpallet is groot en omvat veel uni-stoffen in prachtige kleuren en mooie dessins. Ook kunt u kiezen uit verschillende plooibreedtes.

IMG_3048

Plissé

Plissé raamdecoratie bestaat uit één laag stof in zig-zag vorm en kenmerkt zich als elegant en decoratief. Hierbij zijn de touwtjes zichtbaar, en de geperforerde gaatjes waar de touwtjes doorheen lopen. Dit geeft een Plissé een minder strakke uitstraling dan een Duette.

duette_bouwe

Duette

Duette raamdecoratie bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze structuur geeft het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen: De honingraatstructuur zorgt voor een stilstaande luchtlaag die isolerend werkt. Dus in de winter isolerend, in de zomer reductie van warmteopname.

plisse-woonkamer

Waarvoor moet je nu kiezen? Kies je voor een Plissé of voor een Duette? Of zijn de verschillende soorten niet bij je bekend. Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op