Bouwe vloer & raamdecor is dé Overgordijnen specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Gordijnen voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met o.a. merken ADO, Interplan, Kobe, Holland Haag, Acker, Fuggerhaus, Artelux. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Overgordijnen in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

SF_GOR_turmeric_17233_v1

Sfeermakers

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid! Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessinering is daarom van groot belang! We bieden daarom advies en een keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen welke naadloos worden geconfectioneerd. Het gordijn bestaat als het ware uit één stuk, er hoeven geen banen aan elkaar te worden gestikt. Dit valt mooier en een bijkomstige pré, er is geen patroonverlies.

SF_GOR_ginger_17249_v2

Gordijnen en Geluid

Een geplooid gordijn dempt het geluid. We kennen het ‘holle geluid’ in een lege kamer; geluid wordt voortgebracht door geluidsgolven welke weerkaatsen tegen de muren. Door gordijnen te plooien breekt men de geluidsgolven en ontstaat er demping. Hoe meer plooien in de stof en hoe dikker het gordijn, des te beter de demping. Bij vouwgordijnen is de demping te verwaarlozen. En ook inbetweens hebben een minimaal effect.

confectie-overzicht

Gordijnen en Isolerende werking

Een dik geweven gordijnstof heeft niet automatisch een isolerende werking. Een overgordijn met een voering welke dun en strak geweven is, heeft deze werking wel. Denk maar aan dubbel glas of aan een spouwmuur. De lucht tussen de gordijnstoffen hangt stil en isoleert hierdoor. Dit geeft een aanzienlijke besparing in de stookkosten.

lappen_kleuren

Voor extra privacy en het buiten houden van licht is het prettig om voor grote ramen gordijnen te hangen. En naast functionele aspecten, zorgen gordijnen ook voor een knus en warm interieur. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Gordijnen kunnen op diverse manieren geconfectioneerd worden, bijvoorbeeld met een enkele plooi of een dubbele, een wave plooi, een loodband of een zoom en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom.

Meer informatie? Neem contact met ons op