Ons Team

Jan Bouwe
Jan BouweEigenaar | Verkoop | Advies
Oprichter van het bedrijf in 1989. Hoofdzakelijk bezig met verkoop, adviseren, meetwerk, administratie.
Nick Bouwe
Nick BouweVerkoop | Advies | Stofferen
Zoon van Jan Bouwe, Allround, hoofdzakelijk bezig met verkoop, advies, monteren en verantwoordelijk voor de marketing van Bouwe vloer & raamdecor.
Hans Hulsen
Hans HulsenStoffeerder
Hans is stoffeerder met jaren lange ervaring. Zeer nauwkeurig in alles wat hij doet. Een echte vakman!

We zijn er om U te helpen

Bouwe vloer & raamdecor, inrichters sinds 1989.

Jan Bouwe is in 1989 begonnen met het bedrijf, toen onder de naam Bouwe tapijt en gordijnen. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en is Hans (stoffeerder) in dienst getreden. In 2013 hebben we besloten om van een winkel aan huis. Een grotere showroom te bouwen aan de Oudestraat 6 te Keldonk. Mede door het groeiende klantenbestand, en de toekomstige plannen van het bedrijf. Zoon Nick wou graag mee in het bedrijf, en heeft zijn oude baan vaarwel gezegd om zich volledig op het bedrijf te storten. Door de groei van het bedrijf en de uitbreidende collecties, was de naam niet onderbouwend genoeg voor het geen wat we allemaal deden. Dus niet alleen “tapijt en gordijnen” maar alles op het gebied van vloeren, ramen, wand en diverse meubels.

Een nieuw logo en een nieuwe naam was het gevolg…

“BOUWE vloer & raamdecor” -inrichters sinds 1989-

Door de passie en gedrevenheid proberen we elke project op een bijzondere wijze tot een perfect einde te brengen…Door met u mee te denken, te adviseren, vakwerk leveren en niet te vergeten de beste Service te verlenen! Maar dat is voor ons vanzelfsprekend!

Tot snel!

  • Professioneel:  We willen voldoen aan belangrijke kwalitatieve voorwaarden. Hiermee garanderen we dat onze leveranciers en personeel, voldoen aan het leveren van werk van hoge kwaliteit.

  • Betrokken: Voor Bouwe vloer & raamdecor staat goed contact met de klant centraal.

  • Vakbekwaam: Door de jarenlange ervaring beschikken we over ruime vakkennis.

  • Service: We hebben aandacht voor de klant. Bouwe vloer & raamdecor levert optimale kwaliteit en een zeer complete service om ons werk naar tevredenheid uit voeren.

  • Kwaliteit: De producten en diensten van een Bouwe vloer & raamdecor zijn van hoge kwaliteit. We zullen alles in het werk stellen om tevreden klanten achter te laten.

Onze vestiging

Contact
Kom eens langs in de showroom en laat u inspireren of adviseren. Maak snel een afspraak of kom tijdens openingstijden vrijblijvend eens binnen gelopen.

“Woonsfeer op maat” voor particulier en bedrijf.

Contact