Bouwe vloer & raamdecor is dé Meister Nadura vloeren specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende specialist in vloeren van Meister voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. Lindura, Nadura, Parket, Laminaat en de Designvloeren. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van de Meister vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Meister vloer in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of om een afspraak te maken.

d41674c62b

Naduravloer

Bij vloeren die overtuigen door hun duurzaamheid, moeten twee factoren samenkomen: ten eerste de duurzaamheid van de materialen en ten tweede de tijdloosheid van de vormgeving. De naduravloeren van MEISTER verbinden deze beide elementen op een zeer aantrekkelijke wijze. De innovatieve combinatie van hoogwaardige materialen zorgt voor extreme slijtbestendigheid en zo voor een lange levensduur van de vloeren. De decente kleurvormgevingen van leisteen wit tot Carya betongrijs onderstrepen de tijdloze werking van de oppervlakken. Zo zijn naduravloeren aan te bevelen als betrouwbare basis, ook op sterk belaste vlakken.

opbouw_nadura

Het geheim van hout zo hard als steen

Versteend hout is een zeldzaam en fascinerend stukje geologische geschiedenis. Hoe de natuur erin slaagt om organisch materiaal om te zetten in een minerale variant, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Maar over één ding zijn de wetenschappers het met elkaar eens: het duurt miljoenen jaren. De ontwikkeling van nadura ging beduidend sneller.

Nadura betekent hardheid zonder koude – voor ruimtes vol leven.

14-nadura-boden-strapazierfaehig-bodenbelaege-01

Hard als steen. Warm als hout. Nadura

De natuurlijk combinatie van warm materiaal met een keihard karakter is fascinerend. Daartoe worden fijne houtvezels gemend met minerale stoffen en onder druk en temperatuur in elkaar geperst. Het materiaal dat daarbij ontstaat, verenigt de beste eigenschappen van beide hoofdcomponenten: de aangename warmte van het hout en de extreme robuustheid van steen. Daarme zijn de innovatieve naduravloeren en -panelen van Meister een zeer robuust en gezond alternatief voor veel keramische, terracotta- of PVC-tegels.

7096_Meister_Nadura_Oel_05kopie

Een Meister Longlife-parketvloer kan over de meeste vloeren worden geïnstalleerd. Kleine oneffenheden zoals voegen van een tegelvloeren vormen geen belemmering. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Omdat een Meister Longlife-parket voorzien is van clic verbindingen is het ook een mogelijkheid om de Parketvloer zelf te leggen. Met de juiste ondervloer ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming/vloerkoeling.

Alles over MEISTER Naduravloeren >klik op deze link<

Meer informatie? Neem contact met ons op