Bouwe vloer & raamdecor is dé Meister Lindura vloeren specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in vloeren van Meister voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. Lindura, Nadura, Silenttouch, Laminaat en de Designvloeren. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van de Meister vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Meister vloer in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

ee6fd7e2a9

Lindura een sterk karakter

Niets is zo krachtig als een idee, waar de tijd rijp voor is. Met Lindura presenteert Meister nu weer een innovatie die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. De Wood-Powder-technologie verandert daarbij een normale houten vloer in een unieke houten hightech-vloer. Deze wereldprimeur combineert toplagen van echt hout met Wood-Powder en is opnieuw een voorbeeld van het enthousiasme waarmee wij steeds weer nieuwe vloeren ontwikkelen.

www_parkettkaiser_de_Meister_Lindura_Holzboden_HD_300_rustikal_Eiche_lehmgrau_8411_Landhausdiele_2V_M2V_631126841127_R7

Echt hout met diepgang

Lindura staat voor duidelijke oorspronkelijkheid, want door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en houtporieen bijzonder benadrukt. Natuurgeolied en met een rijk kleurenspel is elke plank op die manier een begroeting uit de natuur en door de fijne Wood-Powder is Lindura niet alleen stevig, maar vanuit elk oogpunt ook uniek.

lindura_wissenswertes_nl

Opbouw van de vloer

Een toplaag van echt hout, Wood-Powder, een HDF-tussenlaag en een Wood Powder-tegenfineer worden onder druk en hitte stevig met elkaar >versmolten<. Op die manier ontstaan vloeren die stevig, aangenaam warm voor de voeten, belastbaar en gemakkelijk te reinigen zijn. De levendige tot rustieke toplagen van eik en lariks verlenen Lindura een bijzonder natuurlijke tint.

woodpowder

Een Meister Lindura vloer kan over de meeste vloeren worden geïnstalleerd. Kleine oneffenheden zoals voegen van een tegelvloeren vormen geen belemmering. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Omdat een Meister Lindura vloer voorzien is van een Masterclic  Plus verbinding is het ook mogelijk om de Designvloer zelf te leggen. Met de juiste ondervloer ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming/vloerkoeling.

Meer informatie? Neem contact met ons op