Bouwe vloer & raamdecor is dé Marmoleum vloeren specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Marmoleum vloeren voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. Marmoleum van het bekende merk Forbo. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Marmoleum vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste keuze als u op zoek bent naar een nieuwe marmoleum vloer in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

  marmoleum_topfoto-3

Nieuwe generatie Marmoleum

Een groot deel van ons dagelijks leven speelt zich af op de vloer. De vloer heeft dan ook heel erg veel te verduren en wordt zowel gebruikt als misbruikt. De vloer moet bestand zijn tegen de invloeden die hij in het dagelijks leven ontmoet, zoals de weesomstandigheden van het seizoen, schoenstrepen, vuil dat naar binnen gelopen wordt, krassen en vlekken veroorzaakt door ongelukjes of door intensief gebruik. Ondanks dat willen we dat de vloer in topconditie blijft en er stralend uit blijft zien, ook na jarenlang intensief gebruik. Marmoleum heeft zich al bewezen. Marmoleum met Topshield 2 levert een echte topprestatie. Nu, morgen en voor altijd!.

Marmoleum_concrete_3713

Een vloer die dagelijkse uitdagingen aan kan

In de  moderne gezondheidszorg is de vloer letterlijk de basis van een hygiënische en schone omgeving. Het is dan ook van belang dat de vloer elke dag snel en efficiënt kan worden schoongemaakt. Chemicaliën en desinfecterende middelen mogen geen schade veroorzaken aan de vloer en moeten gemakkelijk te verwijderen zijn. Marmoleum met Topshield2 is bacteriostatisch en voldoet aan de strenge eisen die in moderne zorginstellingen van toepassing zijn. Ook is de vloer prima bestand tegen intensief gebruik in zorginstelling, makkelijk bestand tegen alles in particulieren woningen. Marmoleum is een vloer die zijn unieke karakter en uitstraling behoudt, tot in lengte van jaren! Reinigen en onderhoud zijn heel eenvoudig.

ingredients_interior_HD_jpg

Natuurlijke materialen

Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke grondstoffen. Materialen die snel hernieuwbaar zijn zoals lijnzaadolie, pijhars, jute en houtmeel, of in overvloed voorkomen zoals kalksteen. Marmoleum heeft het Cradle-to-Cradle Silver certificaat behaald en heeft de laagst LCA-score (levenscyclusanalyse) in het segment vlakke elastische vloeren. Kortom, wilt u een vloer die daadwerkelijke duurzaam is? Dan is Marmoleum een logische keuze.

Proces%20Marmoleum%20leggen%202

Een Marmoleum vloer vraagt om een spiegelgladde ondervloer. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Omdat een Marmoleum vloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Want anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. En herstellen kost veel meer tijd en geld dan het leggen zelf.

Meer informatie? Neem contact met ons op