Bouwe vloer & raamdecor is dé Laminaat-vloeren specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Laminaat vloeren voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. Laminaat van de topmerken Balterio, Meister en Berry Alloc. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Balterio, Meister en Berry Alloc, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe laminaat vloer in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

meister_lc55

Wat is laminaat?

Laminaat is jarenlang de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor eenvoudige reiniging en degelijkheid. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en waarmee u een mooie en bestendige vloer jarenlang kunt behouden – gegarandeerd.

Balterio Magnitude

Laminaat – echt ecologisch

Laminaat bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Het hart van de constructie vormt een plaat van gecomprimeerde houtvezels. Op de onderkant daarvan zit een ’tegenfineer’ ter stabilisatie en bij sommige vloeren een geïntegreerde geluidsisolatie. op de bovenkant zit het ‘gezicht’ van de laminaatvloer, het decorpapier, bijv. met authentieke houdessins, steendecors of heel creatieve designs. De toplaag (de looplaag) bestaat uit bestendige melaminehars en verleent de laminaatvloer zijn enorme degelijkheid en gemak bij de reiniging.

 

balterio_laminaat

Gewoonweg mooi

Ziet u het verschil met echt hout? Wij ook niet. Onze met veel zorg geproduceerde decors zijn trendsettend en geven uw huis het juiste cachet. Voor welk decor u ook kiest. Want: Onze merken laminaat zien er niet alleen echt uit, het voelt ook echt aan.

c71c615a7f

Een Laminaatvloer kan nagenoeg over elke vloer gelegd worden. Met een geschikte ondervloer en de juiste materialen is dit een perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Omdat onze Laminaat vloeren bestaan uit unieke klikverbindingen en een zware HDF dragers, hoeft de ondervloer niet spiegelglad te zijn. Dit kan direct op een bestaande tegelvloer of cementdekvloer gelegd worden. Door een variatie aan verschillende lengtes te gebruiken krijg je het mooiste effect, en nagenoeg geen reststukken.

Een laminaatvloer zelf leggen, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem contact met ons op