Bouwe vloer & raamdecor is dé kunstgras specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende specialist in kunstgras voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. kunstgras van o.a. Lifestyle. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merk grastapijten, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar kunstgras in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of om een afspraak te maken.

Alleen maar voordelen

Kunstgras in de tuin heeft een aantal belangrijke pluspunten. Allereerst kost het een stuk minder tijd. Met kunstgras hoeft u immers niet meer te maaien, strimmen of onkruid te wieden. Daarnaast scheelt kunstgras u ook geld. Uw hoeft uw kunstgras natuurlijk niet te voorzien van bemesting, kalk en hoeft ook niet meer te maaien! Wat u nog wel moet doen? Zo nu en dan de grasmat schoonhouden en goed vegen. Kortom: slechts een paar kleine handelingen in vergelijking met het onderhoud van een gewone grasmat. Kunstgras heeft dus alleen maar voordelen!

Ziet er altijd goed uit

Kunstgras van Lifestyle heeft een levensechte uitstraling en ziet er áltijd goed uit. Geen dode plekken, geen onkruid, gewoon een schitterend groen grastapijt waar iedere voorbijganger jaloers op wordt. Doordat kunstgras tegenwoordig is voorzien van een zogenoemd mosdraadje, heeft het kunstgras een echte natuurlijke uitstraling. Het kunstgras is niet meer te onderscheiden van natuurlijke grasmatten. Dat maakt het kunstgras de perfecte keuze voor hardwerkende tuinliefhebbers die weinig tijd hebben, maar wél streven naar een stukje perfectie in de tuin! Kortom u hoeft uw niet langer te wachten, u kunt uw tuin gemakkelijk en tegen een scherpe prijs voorzien van kunstgras. Uiteraard wel van hoge kwaliteit.

In opkomst

Kunstgras is erg in opkomst. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het geschikt is voor vele toepassingen bij diverse doelgroepen. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is kunstgras bovendien nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u door alle informatie die u over kunstgras wordt aangeboden door de bomen het bos niet meer ziet. Kom eens kijken naar de verschillende soorten kunstgras, dan helpen we je bij de juiste keuze.

Met de aankoop van kunstgras haalt u een gras in huis waar u jarenlang plezier aan zal beleven. Voorwaarde is wel dat het kunstgras goed wordt gelegd. Er komt heel wat bij kijken, zoals het exact passend maken aan de randen en in moeilijke hoekjes, het naadloos aansluiten, het rekening houden met lichtval en snijverlies. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Meer informatie? Neem contact met ons op