Bouwe vloer & raamdecor is dé klokken specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de klokken specialist voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest gangbare klokken die in de markt te verkrijgen zijn, maar unieke klokken die je niet op elke hoek van de straat tegen komt. Alle voorradige klokken te bezichtigen in de showroom, ons advies is dus kom langs of kijk op de website voor het actuele aanbod aan klokken.

Klokken

Met een goede klok ben je altijd bij de tijd en er zijn tegenwoordig zoveel mooie exemplaren te koop, dat het nog lastig kiezen is welke klok in jouw huis mag komen.

Wandklokken

Er zijn veel verschillende soorten wandklokken verkrijgbaar, afhankelijk van het model dat je kiest en de wand waar de klok wordt ophangen kan het een echte eyecatcher zijn. Aan de hand van de lengte van de wijzers of diameter van een wandklok kun je bepalen of een wandklok geschikt is voor jouw huis

Voorraad

We hebben niet al te veel klokken op voorraad, de klokken die voorradig zijn…zijn Uniek! Houten klokken, ijzeren klokken, grote klokken, kleine klokken.

Waarvoor moet je nu kiezen? Kies je voor een grote of een kleine klok? Een houten of ijzeren klok? Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse klokken te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op