Bouwe vloer & raamdecor is dé Jaloezieën specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Jaloezieën voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met merken van o.a. Copa, Hansa, BeCe, Lifestyle. Een ruim aanbod in Houten Jaloezieën, Aluminium Jaloezieën en Kunststof Jaloezieën. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe raamdecoratie in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

SF_FLE_vb_119

Horizontale Jaloezieën

Jaloezieën op maat zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en jaloezieën geven de perfecte lichtregulering. Van licht tot donker, u bepaalt het helemaal zelf met een simpele beweging! Hiermee doseert u exact de intensiteit en de richting van het daglicht dat uw kamer binnenkomt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

privacy_blind

“Privacy blind”

Wij als specialisten blijven voortdurend zoeken naar betere afwerkingen. Bij de exclusieve “Privacy”-afwerking worden de gaatjes op de achterzijde van de lamel voorzien waardoor de lamellen elkaar extra overlappen in gesloten stand, zo verkrijgt de jaloezie een strakker geheel en wordt de lichtinval tot een minimum beperkt.

ladderband

Materiaal keuze

Hout is een uitstekende, natuurlijke licht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestische zeer goed isoleert. Door hun rustige uitstraling geven houten jaloezieën een vertrouwd en huiselijk gevoel. Aluminium is een makkelijk te verwerken materiaal, waardoor de horizontale jaloezieën compacter, fijner en kleiner gemaakt kunnen worden dan houten jaloezieën.

montage_jaloezieen

Waarvoor moet je nu kiezen? Of zijn de verschillende soorten niet bij je bekend. Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio. Monteren is een perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op