Bouwe vloer & raamdecor is dé Insectenwering specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Insectenwering voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met o.a. merken Unilux, Interhor. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe insectenwering in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

Asymmetrisch

Insectenwering

In de zomer zijn veel insecten actief. Dat is elk jaar weer merkbaar, maar dat is niet altijd wenselijk in uw woning. Geef insecten geen kans en voorkom dat insecten uw woning betreden met insectenwering van Unilux of Interhor. Insectenwering van deze merken is betrouwbaar en duurzaam. Kies uit een ruim aanbod standaard insectenwering of insectenwering op maat voor elke deur en voor elk raam.

UniluxPlissefitLIGGEND

Insectenwering voor deuren

Unilux heeft een groot aanbod in horren voor deuren. Kies vanuit een compleet assortiment voor een hordeur voor schuifpui, horren voor openslaande tuindeuren of draaideur. Elke type hor voor deuren heeft unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kiest u voor de innovatieve plisséhordeur, de stijlvolle en voordelige rolhordeur of de solide vaste hordeur. Welk type hor voor uw deur u ook kiest, alle hordeuren worden compleet geleverd en zijn bij uitstek geschikt voor het weren van insecten.

IMG_3036

Insectenwering voor ramen

Een raamhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De raamhorren van Unilux of Interhor zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam. Voor insectenwering voor een dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam bent u bij ons aan het juiste adres.

Grootbeeld2

Waarvoor moet je nu kiezen? Kies je voor een inklemhor of een veerstifthor voor in je ramen? Of zijn de verschillende soorten niet bij je bekend. Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op