Interfloor blijft haar vinylvloeren collecties innoveren. Recent vernieuwde het de Dynamic Stone-collectie en vorig week introduceerde het een prachtige houtdessins in de geheel nieuwe Evolution Wood-vinylvloeren.

 

Keramische visgraat en magisch houten vloeren

 

             Keramische visgraat en magisch houten vloeren  Keramische visgraat en magisch houten vloeren  Keramische visgraat en magisch houten vloeren  Keramische visgraat en magisch houten vloeren  Keramische visgraat en magisch houten vloeren

 

 

De Dynamic Stone-collectie is vernieuwd met actuele kleuren en uitgebreid met een prachtig klassiek keramisch visgraatmotief (foto 1), stoere betontegel (foto 2) en een stijlvolle marmertegel (foto 3). Interfloor’s naadloos PVC vinyl is nauwelijks meer van echt te onderscheiden: een natuurlijke look met alle eigenschappen van PVC vinyl.

Deze vloerbedekking, verkrijgbaar in 11 variabele kleuren en dessins, biedt veel meer warmte, comfort en veerkracht dan een koude, harde tegelvloer en is ook zeer betaalbaar: adviesverkoopprijs € 89,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 22,25 per m²) – exclusief legkosten.

Deze kwaliteit heeft een gebruiksclassificatie: 23 – 32 – 41 (intensief woongebruik, normaal projectgebruik en licht industrieel gebruik) en is uitgerust met Interfloor’s Black Tex Backing met Natural Look oppervlaktestructuur en Premium Protect – PU beschermde coating.

De geheel nieuwe Evolution Wood vinylcollectie is een opvallende collectie met speciale formaten, complexe patronen en unieke texturen. Het bestaat uit 5 dessins:
– een magische ruit patroon (foto 4)
– een klassieke visgraat
– een Hongaarse punt (foto 5)
– een authentieke brede plank (1,5m lang!, foto 6)
– een dessin met variabele plankbreedtes en lengtes

De Evolution Wood-collectie, verkrijgbaar in totaal 15 kleuren, heeft een Natural Look en Feel oppervlaktestructuur met antislip weerstand wat het vinyl een voelbare houtstructuur geeft. De Compactback zorgt voor comfort en goede isolatie, ook op akoestisch gebied. De PU Dirt Repellant Coating verbetert niet alleen de scherpte van het houtmotief en de helderheid van kleuren, maar is ook vlekafstotend en maakt de vloer gemakkelijk te reinigen.

Evolution Wood voldoet aan gebruiksclassificatie 23 – 31 (intensief woongebruik, licht projectgebruik. De adviesverkoopprijs: € 69,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 17,25 per m²) – exclusief legkosten.