Bouwe vloer & raamdecor is dé Inbetweengordijnen specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Gordijnen voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel met o.a. merken ADO, Interplan, Kobe, Holland Haag, Acker, Fuggerhaus, Artelux. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van al deze merken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Overgordijnen in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

vadain_jpg

Vitrage

Inbetween is een alternatief voor vitrage. Past vitrage niet bij jou? Of ben je op zoek naar iets meer privacy? Dan zijn inbetween gordijnen misschien wel iets voor jou!

W2-Raum_Aluminium-1007x1024

Ertussenin

Net als vitrages zorgen deze gordijnen voor het verzachten van daglicht. Wel geven ze iets meer privacy dan transparante vitrages. “Inbetween” staat namelijk voor ertussenin. Deze gordijnen zitten dan ook tussen vitrages en een overgordijn in. De eigenschappen van deze gordijnen worden gecombineerd. Hierdoor kun je de vitrage en het overgordijn vervangen door inbetween gordijnen.

Inbetween-gordijnen-toppoint

Uitstraling

Inbetweens hebben een mooie, elegante uitstraling. De dikte van de stof zit tussen een vitrage en een overgordijn in. Ze worden vaak gemaakt van fijne weefsels, zoals organza en voiles. Ook polyester is sterk en soepel. Voor een stijlvolle uitstraling kun je bijvoorbeeld kiezen voor de inbetween linnen look in een ivoorkleur. Een leuk voordeel van de inbetweens is dat er verschillende dessins mogelijk zijn. De motieven en patronen variëren van modern tot klassiek. Zo is er altijd iets wat bij je interieur past!

e98d202948c4745a2fff6479a940bcb5c28ba2a8

Om jou te kunnen inspireren zijn wij altijd opzoek naar de nieuwste trends, de mooiste producten en meest bijzondere verhalen. Als experts op het gebied van interieur en woonbeleving willen wij onze kennis en passie dan ook graag met jou delen. Samen maken we van jou huis een thuis!

Gordijnen kunnen op diverse manieren geconfectioneerd worden, bijvoorbeeld met een enkele plooi of een dubbele, een wave plooi, een loodband of een zoom en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom.

Meer informatie? Neem contact met ons op