Bouwe vloer & raamdecor is dé Meister Longlife-parket specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende specialist in vloeren van Meister voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. Lindura, Nadura, Parket, Laminaat en de Designvloeren. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van de Meister vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Meister vloer in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of om een afspraak te maken.

www_parkettkaiser_de_Meister_Long_life_logo

Waarom uw gevoel onze wegwijzer is

Wat is de reden dat sommige mensen liever een donkere dan een lichte vloer willen? Of liever grote planken dan een klein visgraatpatroon? Soms spreekt het verstand omdat parket met zijn duurzaamheid overtuigt. Soms spreekt het hart omdat deze kleur vroeger thuis al op de vloer lag. Soms spreekt gewoon het gevoel en dat zegt: dit is hem. Sinds jaar en dag begeleiden wij klanten op weg naar “hun” vloer. Ook wij maken daarbij gebruik van verstand, hart en gevoel en ontwikkelen zo ons assortiment dat u een grote keuze aan oppervlakken in een excellente afwerking biedt. Belangrijk is dat u bij ons het Longlife-parket® vindt dat zowel tegemoetkomt aan uw wensen als aan uw behoeften. Er is maar één punt waarop wij gen compromissen sluiten: bij de kwaliteit! Die moet gewoon kloppen.

8303_PD_400_Parkettboden_Ambiente

11 parketsorteringen met karakter. Aan u de keus.

Is het de authentieke kracht die u fascineert? Zijn het de fijne nerven waar u zo enthousiast van wordt? Of de expressieve mix die u inspireert? Als levendig stukje natuur is geen plank hetzelfde, elke afzonderlijke plank wordt bepaald door structuur, kleurenspel en de oppervlaktebehandeling en -veredeling. Zo ontstaan verschillende vloerbeelden die van doorslaggevende invloed zijn op de algehele indruk van een ruimte. Ons Longlife-parket in elf sorteringen biedt u allerlei mogelijkheden om de mooiste basis voor uw huis te vinden.

plankformaten_parket

Productopbouw en Plankformaten

Twee dingen verlenen MEISTER-vloeren een bijzondere duurzaamheid: de hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde materialen en de intelligente meerlaagse opbouw. Samen met de door ons ingezette vormstabiele HDF-tussenlaag garandeert dit u een sterke vloer die er ook na vele jaren nog mooi uitziet. Longlife-parket 3-laagse productopbouw. 3 verschillende soorten oppervlakken:  Natuurlijke olien en wassen, UV geharde oppervlakken, 7-voudig afgelakt UV-geharde acryllak. Bovenlaag: Edelhout van 3,6 resp. 2,5mm massief hout. Tussenlaag: Speciaal verlijmde HDF-plaat voor gemakkelijke montage, vormstabiliteit en tegen indrukken. Tegenfineer: van Noors vuren voor een optimale stabiliteit.

parket_leggen

Een Meister Longlife-parketvloer kan over de meeste vloeren worden geïnstalleerd. Kleine oneffenheden zoals voegen van een tegelvloeren vormen geen belemmering. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Omdat een Meister Longlife-parket voorzien is van clic verbindingen is het ook een mogelijkheid om de Parketvloer zelf te leggen. Met de juiste ondervloer ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming/vloerkoeling.

Alles over MEISTER Longlife-parket “klik op deze link”

Meer informatie? Neem contact met ons op