Bouwe vloer & raamdecor is dé Fractions specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in Fractions voor de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Soms kan een kleine verandering een wereld van verschil maken. Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collectie en presentatie van de Fractions, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe raamdecoratie in de regio Erp, Boekel, Uden en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

Fractions

Er zijn veel manieren om lichttoetreding en daarmee ook sfeer in een ruimte te bepalen. Fractions biedt daarvoor een geheel nieuwe dimensie en laat u genieten van de speelse manier waarop de lichttoetreding geregeld kan worden. In een handomdraai kan de lichtinval of inkijk worden veranderd. U creëert steeds zelf weer de sfeer. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De strakke panelen zijn een echte eyecatcher en zorgen voor een luxe uitstraling. De Fractions kunnen geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. De ruimte wordt beïnvloed door het karakter van het individu en kan indrukwekkende patronen weergeven door de lichtspeling. De accenten zorgen voor de juiste gemoedstoestand en sfeer. Door de lichtsleuven geheel te sluiten wordt de privacy gewaarborgd met een verduisterend effect.

 Unieke eigenschappen

Blinde montage – Superdun pakket – Neemt weinig ruimte in – Kunnen zeer dicht bij het raam gemonteerd worden – 18 mm montageprofiel: niet meer diepte nodig – Geen vlakliggende lamellen, dus geen vuil en stof – Verduisterend effect – Isolerende waarde – Eenvoudige montage – Tot wel 15 mm nastelbaar bij niet haakse plaatsing – Geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes – Blinde scharnieren – Alle RAL kleuren mogelijk – Hoogwaardige, duurzame, krasbestendige poedercoating laklaag – Hoogwaardig aluminium – Trekt niet krom – Dutch Design, made in Holland – Alle standen instelbaar: volledig open gescharnierd, gesloten met sleuven volledig open, sleuven traploos instelbaar voor de perfecte sfeer – Duurzaam recyclebaar aluminium

Aluminium

Dat aluminium voordelen heeft ten opzichte van hout spreekt voor zich; qua sterkte, hoekverbindingen, stijfheidvervorming, vormvrijheid, betere sluiting, vochtbestendigheid, UV-bestendigheid, vele kleurvariaties en hechting, maar ook op duurzaamheid i.v.m. de hoge hergebruikswaarde. Van een kille blikkerige uitstraling, die men wellicht zou verwachten, is helemaal geen sprake. Alle RAL kleuren zijn mogelijk en mede door de strakke poedercoat lakafwerking, slanke vormgeving en het bijzondere licht effect is het op subtiele wijze in te passen in elk interieur. Een lichtgewicht aluminium plaat wordt extra stijf door een aluminium frame: zo kunnen Fractions bijzonder slank blijven en toch bijzonder sterk. Hierdoor blijft de pakketdikte beperkt. Zelfs de scharnieren zijn zo ontworpen dat onbedoelde lichtkieren onmogelijk zijn gemaakt en hierdoor vingers ook niet bekneld kunnen raken. Bij de klassieke houten shutters bepaalt de lamel breedte de dikte van het luikpaneel. Die is al snel 5 tot 6 cm. Bij een dubbel scharnierende shutter is de pakketbreedte ruim 10 cm. Dat deze forse maten de nodige impact hebben op de uitstraling en een enorme beperking geeft op de montagemogelijkheden is een feit. Bovendien brengt een dergelijke oplossing ook meteen een koloniale sfeer met zich mee, hetgeen lang niet bij alle inrichtingstijlen past. Bovendien vergaart vuil en stof zich makkelijk.

Waarvoor moet je nu kiezen? Of zijn de mogelijkheden niet bij je bekend. Bij Bouwe vloer & raamdecor staan we klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij ons vind je de beste woonadviseurs van de regio. Monteren is een perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Bezoek voor de mogelijkheden eens de showroom. Diverse showroommodellen te bezichtigen.

Meer informatie? Neem contact met ons op