Bouwe vloer & raamdecor is dé Meister designvloeren/Catega Flex® (silenttouch) specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer & raamdecor is de erkende interieurspecialist in vloeren van Meister voor de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel met o.a. Lindura, Nadura, Silenttouch, Laminaat en de Designvloeren. Bouwe vloer & raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van de Meister vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe Meister vloer in de regio Erp, Uden, Veghel en Boekel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

www_parkettkaiser_de_Meister_Designboden_DD_300_Catega_Flex_Eiche_arcticweiss_6946_Landhausdiele_M4V_5912006946_R7

De som van alle vloeren

Warm en mooi als hout, zo gemakkelijk in het onderhoud als laminaat, daarbij zonder weekmakers, eenvoudig te installeren en bijzonder geschikt voor renovaties – geen sprookje, maar een echte woondroom. De vloer innovatie Catega Flex zorgt voor woonplezier en slaat daarbij een goed figuur over de hele lijn. Van echt natuurlijk tot trendy bieden 18 decors een grote optische variatie.

3_aufbau_designboden_meister

Renovatie vloer

Overtuigend zijn natuurlijk ook de innerlijke waarden: met een opbouwhoogte van slechts 5mm, maar met het royale formaat van landhuisplanken maakt Catega Flex zich rank en slank en laat zich via Multiclic eenvoudig installeren – optimale voorwaarden voor renovaties. En daarbij helemaal gezond om op te wonen: Catega Flex doet het zonder PVC en kunstmatige weekmakers. Dus 100% PVC vrij!

5237c23962

Vloeren maken de ruimte

Onze nieuwe designvloer blijft nooit helemaal prive. Ook in de publieke ruimte haalt Catega Flex alles uit de kast en deinst niet terug voor het ware leven. Met de gebruiksklasse 23 | 33 een fluitje van een cent. Beloofd.

IMG_7939

Een Meister Designvloer kan over de meeste vloeren worden geïnstalleerd. Kleine oneffenheden zoals voegen van een tegelvloeren vormen geen belemmering. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Omdat een Meister designvloer voorzien is van een Multiclic verbinding is het ook mogelijk om de Designvloer zelf te leggen. Met de juiste ondervloer ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming/vloerkoeling.

Meer informatie? Neem contact met ons op