Bouwe vloer & raamdecor is dé Behang specialist voor de regio Erp, Veghel, Uden en Boekel.

Bouwe vloer en raamdecor is de erkende interieurspecialist in Behang voor de regio Erp, Uden en Veghel met o.a. Arté, Dutch, en Hooked on Walls behang. Bouwe vloer en raamdecor biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Behang soorten, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe wandbekleding zoals behang in de regio Erp, Uden, Boekel en Veghel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze showroom of een afspraak te maken.

Mosaic2-JXEN

Soorten behang

Behang is te verkrijgen in veel verschillende soorten. Al deze soorten behang hebben hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen. De ene behangsoort is wat duurder dan de andere behangsoort. De ene soort behang zal van hogere kwaliteit zijn dan de andere soort behang. Zorg ervoor dat u het juiste behang kiest voor uw wensen en doeleinden.

Leuke wand eruit laten springen

Door een wandje te behangen met een leuk motief of een kleurtje, kun je het interieur wat kleur geven of een unieke uitstraling. Of een mooie fotoprint, een schilderijwand komt uw ruimte tot leven.  

Voordelen van behang

Behang heeft een positieve uitwerking op de akoestiek in de woning, nieuwbouw huizen bestaan vaak alleen uit harde materialen, vlakke wanden, weinig accessoires aan de muur. Hierdoor klinkt het vaak hol in huis, behang helpt mee om dit te reduceren. Met behang zijn foto’s, leuke printen of motieven mogelijk, diverse structuren die met een geverfde muur  nooit realiseerbaar zijn.

behangspul

Een wandje behang vraagt om een goede voorbereiding van de wand. Perfecte klus voor de stoffeerders van Bouwe vloer & raamdecor.

Omdat er diverse soorten behang op de markt zijn is het van groot belang dat de juiste werkwijze wordt gehanteerd, diverse ondergronden hebben andere voor bereidingen nodig. Daarom is het van groot belang dat de ondergrond geschikt is voor het behang. Want anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar, of het behang laat los of het gaat krimpen als de wand beplakt is. En herstellen kost veel meer tijd en geld dan het behangen zelf.

Meer informatie? Neem contact met ons op
 Ook voor al uw fotowanden bent u bij ons aan het juiste adres. Upload uw eigen foto of bekijk de beeldenbank met meer dan 1 miljoen afbeeldingen. En bestel deze direct via de website.